Android ICS voor Samsung Galaxy Note gelekt

De website Rootzwiki is in het bezit gekomen van een gelekte Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) ROM voor de Galaxy Note, enkele weken voordat deze officieel zou worden gereleased. De ROM is voorzien van TouchWiz en het lijkt naar alle waarschijnlijkheid nog goed te werken ook. Wel ontbreken de speciale S Pen apps die wel door Samsung zijn aangekondigd. Deze zullen waarschijnlijk pas met de officiële release meegeleverd worden. Een aantal wijzigingen die door Samsung zijn doorgevoerd zijn de nieuwe Samsung Memo widgets, een uitgebreide kalenderwidget en de Samsung Planner gaat nu onder de naam kalender.

Wil je deze ROM zelf ook installeren? Dat kan, dan kun je terecht op de site van Rootzwiki. Op de site van Rootzwiki kun je namelijk instructies vinden hoe je dit het beste kan doen. De eerste keer dat je de ROM opstart zal TouchWiz crashen, dit kun je oplossen met een nieuwe reboot. Ditzelfde probleem treedt ook op bij het toevoegen van je Google Play-account.

We kunnen er gerust van uitgaan dat deze kleine bugjes opgelost zijn in de officiële release door Samsung zelf. Heb jij zelf ook een Galaxy Note en weet je hoe je deze moet flashen, dan is het zeker de moeite waard om deze ROM eens te testen. Val jij onder het type gebruiker die hier helemaal niks van afweet, dan kun je beter even wachten anders ‘brick’ je je Galaxy Note misschien per ongeluk en dan is deze niet meer te gebruiken.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.