Persafbeelding Nexus tablet van Google

Het is niet echt nieuws meer te noemen maar aangezien het wel interessant is plaats ik het toch. De website Pocketnow heeft een persafbeelding van de Google Nexus-tablet op hun website geplaatst. Pocketnow meldt dat het bijna 100% zeker is dat de afbeelding echt is. De website Pocketnow heeft in het verleden al vaker bewezen een goede bron te zijn op het gebied van gelekte foto’s en afbeeldingen. Pocketnow lijkt een aantal goede bronnen te hebben binnen verschillende fabrikanten want naast de HTC One-lijn en de nieuwe LG-lijn hebben ze nu weer een scoop te pakken met de Nexus-tablet.

Men verwacht dat de Nexus-tablet slechts 200 dollar zal gaan kosten, lekker low budget dus. De tablet is hoogstwaarschijnlijk gefabriceerd door Asus. De Nexus-tablet zal voorzien zijn van een clean Android 4.0 OS installatie en een (volgens geruchten) 7-inch touchscreen. Er is nog niet bekend wanneer de tablet gelanceerd wordt maar volgens Pocketnow is in ieder geval de persafbeelding legitiem.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.