ZTE Maakt Smartphone Die Aan De Muur Blijft Plakken

ZTE Project CSXZTE heeft de afgelopen maanden een wedstrijd gehouden waarbij je een droomsmartphone kon insturen. Zolang dit haalbaar is zal ZTE de smartphone ontwikkelen. De winnaar is een high-end smartphone die je aan de muur kunt hangen.

ZTE Project CSX
Om een innoverende smartphone te ontwikkelen heeft ZTE de hulp ingeroepen van de consumenten. Via een wedstrijd, onder de naam Project CSX, kon iedereen zijn of haar droomsmartphone opsturen. De fabrikant zal de winnende inzending vervolgens ontwikkelen. De winnaar zal de uiteindelijke smartphone samen met verschillende andere prijzen ontvangen.

De winnende smartphone is een high-end toestel die je dankzij een speciale achterkant aan de muur kunt hangen. De camera’s onder en boven het scherm zullen de bewegingen van je ogen scannen, om zo automatisch te scrollen in bijvoorbeeld webpagina’s, pdf’s en andere media. Een vergelijkbare functie is ook aanwezig op de Samsung Galaxy S4, maar hier werkt het maar matig. ZTE denkt dat de functie op deze unieke smartphone wel veel toevoegende waarde heeft.

ZTE Project CSX smartphone

ZTE heeft ook al “mogelijke” specificaties bekendgemaakt. Zo beschikt de smartphone mogelijk over een 5,5-inch scherm met een QHD-resolutie, een Snapdragon 823-processor of nieuwer, 4GB of 6GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslagruimte, een 16 megapixel en 8 megapixel camera, een accu met een capaciteit van tussen de 3500 en 4000 mAh en Android 7.0 (Nougat). Mogelijk zal ZTE ook een uitvoering met een 4,7-inch en 6-inch scherm op de markt brengen. Wanneer dit moet gebeuren is niet bekend.

Klik hier voor meer informatie over het project.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.