Nu Al Samsung Galaxy S8-kloon Verkrijgbaar

Samsung Galaxy S8 kloon-1De Samsung Galaxy S8 is nog niet eens aangekondigd, maar de eerste kloon is al verkrijgbaar. Op het internet zijn namelijk verschillende foto’s verschenen van een namaak-Galaxy S8 uit China.

In China is van elke populaire smartphone wel een kloon te vinden, maar het is wel opvallend dat een kloon al verkrijgbaar is voordat de originele smartphone ook daadwerkelijk is aangekondigd. Dit lijkt echter wel het geval bij de Galaxy S8, want er zijn al verschillende foto’s van een Galaxy S8-kloon opgedoken.

We zien op de foto’s een toestel dat qua ontwerp veel wegheeft van de Galaxy S8, maar als we het toestel van dichterbij bekijken zien we al snel dat het gaat om een slechte kopie. Op het eerste gezicht lijkt het scherm een vergelijkbaar formaat te hebben als het scherm op de originele Galaxy S8, maar zodra het scherm van de namaak-Galaxy S8 aangaat zien we dat er onder het scherm een kleiner display is geplaatst. Hierdoor is het bruikbare gedeelte van het scherm dus een stuk minder lang.

Specificaties van de kloon ontbreken, maar ook die zullen waarschijnlijk niet in de buurt komen van de Galaxy S8 die op 29 maart zal worden aangekondigd.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.