Afbeeldingen en Nederlandse Prijzen OnePlus 6T Gelekt

OnePlus-6T-smartphoneOnePlus zal de OnePlus 6T op 29 oktober officieel introduceren, maar er zijn de afgelopen weken al veel details uitgelekt. Deze week zijn daar meer details bijgekomen, dankzij nieuwe afbeeldingen en de Nederlandse prijzen.

Via WinFuture is een officieel persbericht voor de OnePlus 6T uitgelekt. In dit persbericht staan de specificaties van de smartphone, samen met de prijzen en een aantal afbeeldingen. Hierdoor weten wij nu vrijwel alles over de nieuwe vlaggenschip-smartphone.

De OnePlus 6T beschikt over een 6.4-inch AMOLED scherm met Gorilla Glass 5, een Snapdragon 845-processor, 6GB of 8GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslagruimte, een 16MP + 20MP dual-camera aan de achterkant, een 16 megapixel camera aan de voorkant, een 3700 mAh accu en een in-display vingerafdrukscanner.

OnePlus-6T

De smartphone komt in Nederland op de markt in de kleuren Midnight Black en Mirror Black en krijgt een adviesprijs mee van €579. Voor deze prijs krijg je de uitvoering met 8GB werkgeheugen. Hoeveel de uitvoering met 6GB werkgeheugen gaat kosten weten we nog niet.

OnePlus zal de OnePlus 6T op 29 oktober tijdens een Unlock OnePlus-evenement officieel introduceren, maar veel nieuws heeft het bedrijf waarschijnlijk niet te melden.

via [want]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.