Scherm BlackBerry KEYone Komt Makkelijk Los

BlackBerry KEYone MercuryHet scherm van de BlackBerry KEYone laat makkelijk los, zo blijkt uit een “test” van JerryRigAnything. TCL heeft er namelijk voor gekozen om het scherm niet vast te lijmen. Op zich is een gebroken scherm op deze manier een stuk makkelijker te repareren, maar het komt waarschijnlijk ook vaker voor dat het scherm breekt.

JerryRigAnything ontdekte tijdens een duurzaamheidstest dat het scherm van de BlackBerry KEYone niet is vastgelijmd aan de behuizing. De meeste fabrikanten doen dit doorgaans wel, zodat het toestel bijvoorbeeld beter bestand is tegen vallen. Als het scherm niet is vastgelijmd kan het voorkomen dat het scherm tijdens een ongelukkige val uit de behuizing schiet. Ook is de smartphone zonder lijm minder goed bestand tegen buigen.

Het besluit van TCL is opmerkelijk, aangezien de BlackBerry KEYone geen goedkope smartphone is. Het is echter onduidelijk of het niet vastlijmen van het scherm bewust gedaan is of dat het hier mogelijk gaat om een fout. Er zijn in ieder geval meerdere meldingen binnengekomen van toestellen zonder een vastgelijmd scherm.

via [nieuwemobiel]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.