Meizu Introduceert Smartphone Met Selfie-display Aan De Achterzijde

Meizu Pro 7 PlusDe Chinese fabrikant Meizu heeft twee opmerkelijke smartphones geïntroduceerd. De zogeheten Meizu Pro 7 en Pro 7 Plus beschikken namelijk over een tweede scherm aan de achterzijde van het toestel. Dit scherm kan worden gebruikt voor het tonen van notificaties, maar kan ook worden gebruikt als extra scherm voor het maken van betere selfies.

De Meizu Pro 7 beschikt over een 5,2-inch scherm met een 1080p-resolutie, een Helio P25 processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 12 megapixel dual-camera aan de achterkant, een 16 megapixel camera aan de voorkant en een 3000mAh accu. De Pro 7 Plus heeft een 5,7-inch QHD-scherm, een krachtigere Helio P30-processor, 6GB werkgeheugen, tot 128GB opslagruimte en een 3500mAh accu.

Aan de achterkant van de toestellen zit een 1,9-inch scherm met een resolutie van 240 bij 536 pixels. Op dit scherm kun je zien of je zelf goed op de foto staat als je een selfie maakt met de dual-camera. Als je de camera niet gebruikt zal het scherm de notificaties, weerberichten en tijd weergeven.

De Meizu Pro 7 verschijnt 5 augustus in China op de markt voor een adviesprijs van omgerekend ongeveer $430. De Meizu Pro Plus kost ongeveer $530. Het is niet duidelijk of de smartphones ook buiten China op de markt zullen verschijnen.

Meizu-PRO-7

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.