Samsung Galaxy S8 Verkoopt Beter Dan Galaxy S7

Samsung Galaxy S8Uit kwartaalcijfers van Samsung blijkt dat de Galaxy S8 en Galaxy S8+ beter verkopen dan de Galaxy S7-serie. Samsung heeft geen concrete cijfers gegeven, maar de toestellen verkopen in vrijwel alle regio’s beter dan de voorgangers.

De verwachtingen voor de Galaxy S8-serie lagen vanwege het unieke design en de krachtige specificaties erg hoog. Samsung lijkt de verwachtingen nu waar te maken, want de smartphones blijken vaker over de toonbank te gaan dan de succesvolle Galaxy S7-serie. Mede dankzij het succes van de Galaxy S8-serie doet de mobiele tak van Samsung het erg goed.

Samsung heeft ook laten weten dat de Galaxy S8+ vaker over de toonbank gaat dan de reguliere Galaxy S8. De Galaxy S8+ heeft een 6,2-inch scherm en de Galaxy S8 heeft een 5,8-inch scherm. Blijkbaar is er meer behoefte aan een groter scherm.

Op 23 augustus zal Samsung de Galaxy Note 8 introduceren. Dit toestel krijgt een nog groter scherm dan de Galaxy S8+ en beschikt volgens de geruchten onder andere over een dual-camera, 6GB werkgeheugen en een Stylus-pen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.