“Samsung Galaxy S8 20% Duurder Dan Galaxy S7”

samsung-galaxy-s7Volgens de geruchten zal Samsung de Galaxy S8 in april tijdens een evenement in New York presenteren. De nieuwste vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant zal duurder worden dan de Galaxy S7.

De investeringsbank Goldman Sachs wijst er op dat de Galaxy S8 tot 20% duurder zal worden dan de huidige Galaxy S7 Edge. Dit is geen goed nieuws, aangezien de Galaxy S7 Edge al één van de duurdere toestellen op de markt is. Volgens Goldman Sachs is de prijsverhoging mede te danken aan de digitale assistent die Samsung gaat integreren. Daarnaast zijn de grondstofprijzen gestegen en wil Samsung waarschijnlijk ook de financiële schade van de Galaxy Note 7 compenseren.

Ondanks de hoge adviesprijs krijg je waarschijnlijk wel waar voor je geld. Zo zal het scherm van de Galaxy S8 volgens de geruchten vrijwel de gehele voorkant bedekken en beschikt de smartphone over een slimme assistent, de Snapdragon 835-processor en verbeterde camera’s.

Omdat Samsung gebruik zal maken van de nieuwste hardware en de Zuid-Koreaanse fabrikant veel veiligheidstests wil uitvoeren, zal de Galaxy S8 volgens de laatste berichten pas in april worden aangekondigd.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.