Foto’s En Video Van RED Hydrogen-prototype Te Zien

RED Hydrogen prototypeTech-YouTuber Marques Brownlee heeft een aantal werkende prototypes mogen testen van de RED Hydrogen-smartphone. De RED Hydrogen is een titanium smartphone met een holografisch scherm.

Vorige maand schreven we dat de filmfabrikant RED werkt aan een eigen smartphone. De zogeheten RED Hydrogen met een prijskaartje van 1595 dollar beschikt onder andere over een holografische scherm, een titanium behuizing, een zeer goede camera en de mogelijkheid om hardware-modules aan de achterkant van de smartphone te klikken.

Marques Brownlee, een tech-Youtuber met bijna 5 miljoen volgers ontvangt regelmatig smartphones voordat deze verkrijgbaar zijn voor de reguliere consument. Ditmaal mocht hij als eerste verschillende prototypes van de RED Hydrogen bekijken. Hierdoor weten we nu onder andere hoe de smartphone er ongeveer uit komt te zien en dat de RED Hydrogen beschikt over een 5,7-inch scherm en front-speakers. Ook zijn de zijkanten voorzien van een geribbelde grip en zit er in de power-knop een vingerafdrukscanner verwerkt.

RED Hydrogen vs iphone

Aan de onderkant zit een USB-C-poort en een 3.5mm headphone jack. RED heeft wel aangegeven dat ze de headphone jack mogelijk zullen verplaatsen naar de bovenkant.

RED hoopt met de RED Hydrogen een kleine bioscoop-ervaring te leveren. Zo moet de camera beter zijn dan alle andere smartphone-camera’s en moet het mogelijk zijn om met behulp van modules holografische beelden te filmen. Deze holografische beelden kunnen uiteraard worden afgespeeld op het 5,7-inch scherm van de RED Hydrogen.

via [AW]

 

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.