Patent Toont Nieuwe Schetsen Opvouwbare Samsung Galaxy X

flexibel scherm SamsungSamsung zal in 2018 de eerste opvouwbare smartphone van het bedrijf introduceren. Details over dit toestel, die we in het geruchten circuit kennen als de Galaxy X, zijn al verschillende keren opgedoken. Ditmaal zijn schetsen van het toestel in een patent van Samsung te zien.

Het is nog onduidelijk of de opvouwbare smartphone daadwerkelijk de naam Galaxy X meekrijgt. Wel is het modelnummer SM-G888 zo goed als zeker. Dit toestel ontving een maand geleden een Koreaans certificaat en in juli een Bluetooth certificaat. Hoe de “Galaxy X” er uiteindelijk uit komt te zien is nog onduidelijk, maar er zijn al wel verschillende schetsen opgedoken.

samsung-galaxy-X-opvouwbaar

Samsung Electronics heeft vorige week een aantal schetsen ingediend bij het Koreaanse Intellectual Property Office. De schetsen tonen een “Flexible Electronic Device“, waarbij het scherm net als bij een klaptelefoon naar binnen gevouwen kan worden. Inplaats van één scherm en één numeriek toetsenbord heeft dit toestel echter één beeldvullend scherm, dat bestaat uit twee displays. Eén van de twee schermen is flexibel en de ander niet. Op de schetsen zien we duidelijk de positie van de scharnier het de camera.

Er duiken steeds meer schetsen op van Samsung’s eerste opvouwbare smartphone, maar waarschijnlijk zal de eerste editie alleen in Zuid-Korea op de markt worden gebracht. Het is nog onduidelijk wanneer dit zal zijn, maar we verwachten dat Samsung de Galaxy X begin 2018 zal presenteren.

via [letsgodigital]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.