Render Van Mogelijke Huawei V10 Opgedoken

Honor-V10Op het internet is een render opgedoken waarop de Huawei V10 te zien zou zijn. Het toestel komt in Europa waarschijnlijk onder een andere naam op de markt.

Op de onderstaande render zou de Huawei V10 te zie zijn. Aangezien Huawei nooit een toestel in de V-serie heeft uitgebracht is het echter goed mogelijk dat de smartphone uiteindelijk onder de merknaam Honor op de markt zal verschijnen. Honor introduceerde eerder dit jaar namelijk de Honor V9 in China, die uiteindelijk in Europa onder de naam Honor 8 Pro werd uitgebracht. Het is daarom goed mogelijk dat het onderstaande toestel in China als Honor V10 en in Europa als Honor 9 Pro zal verschijnen.

Huawei-V10-Honor V9 Pro

De Huawei V10, Honor V10 of Honor 9 Pro beschikt over een scherm met dunne randen en een metalen frame. Het formaat van het scherm is moeilijk in te schatten, maar waarschijnlijk is het scherm vanwege de dunne randen groter dan 5,7-inch. Aan de rechterkant zitten de volume- en de powerknop, en aan de linkerkant de SIM-kaart aansluiting. De smartphone draait waarschijnlijk op Android 8.0 of Android 8.1 in combinatie met de EMUI 8.0-schil.

We krijgen de smartphone vermoedelijk in december officieel te zien, aangezien Honor in deze maand een event heeft gepland.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.