Samsung Patent Toont Drone Met Scherm

Samsung-flying-display-deviceSamsung Display heeft een nieuwe patent aangevraagd voor wel een heel opmerkelijk product. We zien op de bovenstaande afbeelding namelijk een “flying display device”, oftewel een drone met scherm.

Het patent is gevonden door letsgodigital en toont een flying display device van de Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung die de bewegende gebruiker kan volgen. Samsung heeft het patent al begin 2016 aangevraagd.

De drone kan de positie en kijkhoeken van het scherm op de blik van de kijker aanpassen. Daarbij zal de drone de gebruiker automatisch volgen. Er kunnen verschillende drones worden gemaakt die dienen als tv, smartphone of e-reader. Ook heeft het apparaat ondersteuning voor wifi, een camera en een microfoon. Dankzij de camera kan de drone gezichten en gebaren herkennen.

patent-drone-met-display

Het aanvragen van een patent staat niet gelijk aan het ontwikkelen van het product. Wel biedt een patent inzicht in ideeën van fabrikanten. Wat denken jullie, zien we in de toekomst overal rondvliegende smartphones en e-book readers of is dit een totaal nutteloos patent?

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.