Privé-gesprekken Via Amazon Echo Doorgestuurd Naar Collega

Amazon Echo 2 grijsThe Washington Post schrijft dat meerdere privé-gesprekken van een Amerikaans echtpaar zonder toestemming via de Amazon Alexa-speaker zijn doorgestuurd naar een collega van de man.

Een gezin uit de stad Portland beschuldigt de slimme speaker Amazon Echo ervan zonder toestemming privé-gesprekken te hebben opgenomen die vervolgens zijn doorgestuurd naar een collega. De collage nam contact op met het gezin met de volgende boodschap. “Trek direct de stekker uit jullie Alexa-apparaten. Jullie worden gehackt.

Het gezin geloofde de collega in eerste instantie niet, maar toen de collega aangaf dat hij kon horen dat ze aan het praten waren over hardhouten vloeren, wisten ze dat hij de waarheid sprak.

Amazon heeft aangegeven op de hoogte te zijn en kwam met de volgende statement. “We hebben onderzocht wat er is gebeurd en komen tot de conclusie dat het een extreem zeldzame gebeurtenis was. We nemen stappen om dit te voorkomen in de toekomst.

Amazon bood het gezin nieuwe Echo-speakers aan, maar het gezin wil niet langer gebruik maken van Amazon-speakers en eist nu hun geld terug.

via [bright]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.