Samsung Galaxy Note 9 Vliegt In De Brand In Handtas

samsung-galaxy-note-9We kunnen ons allemaal nog goed het debacle van de Galaxy Note 7 herinneren, waarbij verschillende toestellen in de brand zijn gevlogen. Om imagoschade te voorkomen is het voor Samsung belangrijk dat dergelijke praktijken niet opnieuw voorkomen. Toch is er nu een verhaal opgedoken, waarbij een gloednieuwe Galaxy Note 9 vlam vatte in de handtas van een vrouw.

Het ongeval kwam voor bij de makelaar Diane Chung, zo meldt de New York Post. Het gaat om een Amerikaanse vrouw die de Galaxy Note 9 in de lift gebruikte. Nadat de smartphone in eens erg warm werd gooide de vrouw de Note 9 in haar handtas, waarna de Note 9 vlam vatte. Toen de liftdeur openging schopte ze de telefoon de lobby in. Alles dat in haar handtas zat was verpest, aldus Chung.

Samsung heeft aangegeven het ongeval te onderzoeken. Het zou echter gaan om een incident, want er zijn nog geen vergelijkbare meldingen binnengekomen. Laten we voor Samsung hopen dat het dit keer ook echt bij een incident blijft.

Het kan de beste overkomen
Dat het de beste kan overkomen en dat dus niet alleen Samsung-toestellen vlam vatten blijkt uit eerdere berichten van dit jaar, waarbij twee iPhones in Apple Stores in Madrid en Zurich in de brand vlogen.

via [bright]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.