Royole Heeft Eerste Opvouwbare Smartphone Aangekondigd

Royole-FlexPaiDisplaymaker Royole heeft tijdens een evenement in Peking de eerste opvouwbare smartphone aangekondigd. De zogeheten FlexPai kan worden uitgevouwen om het apparaat als tablet te gebruiken.

Eerder vandaag schreven we nog over de komst van de eerste opvouwbare smartphone van LG, die we waarschijnlijk in januari voor het eerst te zien krijgen. Het is echter niet LG of een andere bekende smartphonefabrikant die als eerste een opvouwbare smartphone introduceert, maar een displaymaker uit Californië.

De FlexPai kan worden uitgevouwen tot een 7,8-inch tablet. Wanneer je het toestel dichtklapt heb je aan de voorkant, de achterkant en aan de zijkant een scherm. De FlexPai is 7,6mm dun en beschikt onder andere over een nog onbekende Snapdragon-processor, 6GB of 8GB werkgeheugen, tot 512GB opslagruimte, een 20 megapixel camera aan de achterkant en een 16 megapixel camera aan de voorkant.

Een “Developer Model” kost 1.318 dollar en zal in december geleverd worden. Volgens de laatste geruchten krijgen we later deze maand ook de eerste opvouwbare smartphone van Samsung te zien.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.