Cosmo Communicator Is Dual-screen Smartphone Met Fysiek Toetsenbord

Cosmo-CommunicatorPlanet Computers heeft via crowdfunding op Indiegogo geld opgehaald voor de Cosmo Communicator. Dit is een smartphone met een 6-inch scherm aan de binnenkant, een 2-inch scherm aan de buitenkant en een fysiek-toetsenbord.

De Cosmo Communicator heeft een zogeheten clamshell-ontwerp, waardoor je de smartphone kunt openklappen om het scherm en het toetsenbord tevoorschijn te halen. Het lcd-scherm heeft een resolutie van 2160×1080 pixels en het toetsenbord is voorzien van achtergrondverlichting zodat je ook kunt werken in donkere omgevingen.

Aan de buitenkant zit een klein 2-inch OLED-scherm met een resolutie van 570×240 pixels. Hierop worden notificaties weergegeven. Intern vinden we een MediaTek Helio P70 octa-core-processor, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte en een 4220mAh accu. Het geheel weegt 320 gram en draait op Android 9.0 (Pie). Ook krijgt de smartphone ondersteuning voor Linux-besturingssystemen.

Cosmo-Communicator-smartphone

Planet Computers is zijn doel van 177.000 euro op Indiegogo al lang voorbij. Als alles volgens plan gaat worden de eerste exemplaren in mei 2019 geleverd. Early Birds betalen 486 euro of 530 euro voor de Cosmo Communicator. Het toestel krijgt een adviesprijs mee van 799 dollar, omgerekend ongeveer 709 euro.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.