Sony Xperia XA2, Xperia XA2 Ultra En Xperia L2 Officieel Geïntroduceerd

Sony-Xperia-Xa2Sony heeft zojuist drie nieuwe smartphones geïntroduceerd onder de namen Xperia XA2, Xperia XA2 Ultra en Xperia L2. De smartphones hebben een groter scherm en een nieuwe design gekregen. Ook beschikken de toestellen over een goede camera.

Sony Xperia XA2
Het Full HD-scherm van de Xperia XA2 is met 0,2-inch gegroeid naar 5.2-inch. De afmetingen van de behuizing is echter gelijk gebleven, doordat de schermranden nu dunner zijn. De smartphone heeft een opvallend grote 23 megapixel camera met de 1/2.3 inch Exmor RS sensor. Deze sensor kan ook in donkerdere omgevingen mooie foto’s maken. Aan de voorkant zit een 8 megapixel camera met een 120 graden lens.

Intern vinden we een Qualcomm Snapdragon 630-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 3.300mAh accu met Quick Charge-ondersteuning en een vingerafdrukscanner. De smartphone draait op Android 8.0 (Oreo) en verschijnt in maart op de markt voor 349 euro in de kleuren zilver, zwart en blauw.

Sony Xperia XA2 Ultra
De Xperia XA2 Ultra is een stukje groter vanwege het 6-inch Full HD-scherm. De XA2 Ultra heeft aan de voorkant een dual-camera met flitser, met een 16 megapixel lens en een 8 megapixel lens. De 16 megapixel lens heeft optische beeldstabilisatie.

De Xperia XA2 Ultra heeft net als zijn kleinere broertje een Snapdragon 630-processor en een vingerafdrukscanner aan de achterzijde. Het werkgeheugen en de opslagruimte is met 4GB en 64GB wel groter. Ook is de accu met een capaciteit van 3.580mAh wat groter.

De Xperia XA2 Ultra is vanaf maart verkrijgbaar voor een adviesprijs van 429 euro.

Sony-Xperia-XA2-Ultra

Sony Xperia L2
De Xperia L2 is de goedkoopste van de drie en beschikt onder andere over een 5,5-inch scherm met een HD-resolutie, dezelfde Mediatek MT6737T-processor als zijn voorganger, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner en een 3.300mAh accu. De Sony Xperia L2 draait op Android 7.1.1 (Nougat) en is vanaf eind januari verkrijgbaar voor 249 euro.

Sony-Xperia-L2

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.