Beveiligingspatch Maart Komt Binnen Op Samsung Galaxy S8 (Plus)

Samsung Galaxy S8Samsung is begonnen met de uitrol van de nieuwste beveiligingsupdate voor de Galaxy S8 in Nederland. De update komt ook binnen op de Galaxy S8 Plus.

Samsung heeft een nieuwe update uitgerold met versienummer G950FXXS4DSC2 (S8) en G955FXXS4DSC2 (S8 Plus). De update brengt weinig wijzigingen met zich mee, maar bevat wel de beveiligingspatch van maart. Dit is de nieuwste beveiligingspatch die Google tot nu toe heeft uitgebracht.

In de patch van maart heeft Google 48 fixes voor kwetsbaarheden in het Android besturingssysteem toegevoegd. Samsung heeft daarnaast zelf ook nog 11 fixes toegevoegd. Het gaat hierbij onder andere om een kleine beveiligingslek in de keyboardapp en een verbetering voor het tonen van recent gebruikte applicaties in de Veilige Map.

De update is 420MB groot en komt nu in Nederland binnen op de unbranded Galaxy S8 en S8 Plus. Mensen met een branded toestel van T-Mobile of Vodafone moeten nog wat langer wachten. Heb je nog geen melding ontvangen dan kun je handmatig op updates controleren via ‘Instellingen‘ -> ‘Software-update‘ -> ‘Downloaden en installeren‘.

via [galaxyclub]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.