Zeer Unieke Interactieve Moto X Advertentie

Moto-X-Interactieve advertentie
Moto X is een toestel dat van Google’s dochterbedrijf Motorola dat kwa specificaties niet extreem interessant is maar vooral uniek omdat je zelf het toestel kan samen stellen. Dan hebben we het over kleuren combinaties, opslagruimte en de mogelijkheid om de achterzijde te laten graveren. Zo kan je zelf aangeven welke kleur de voorkant van het toestel zal krijgen, welke kleur de achterkant van het toestel zal krijgen en welke kleur de knoppen en de ring rond de camera moet krijgen. Tel daarbij de keuze tussen 16GB of 32Gb opslagruimte bij op en dan kom je op 500+ mogelijke combinaties.

Dit is allemaal leuk, maar hoe promoot je nou een product als dit, tussen alle grote namen als de HTC One, Sony Xperia en Samsung Galaxy toestellen. Motorola heeft daar iets unieks op bedacht en komt volgende maand met een interactieve advertentie in het populaire technologie-blad “Wired”. Deze advertentie beschikt over super dunne knoppen en led verlichting waarmee je het toestel in verschillende kleuren kunt bekijken. De onderstaande video geeft een goede impressie van deze interactieve advertentie.

Ook al kan dit toestel volgens velen niet op tegen de toppers van Samsung, HTC en Sony, creatief zijn ze zeker. Of hierdoor de Moto X meer positieve aandacht krijgt is nog maar even afwachten.

bron [androidworld]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.