Galaxy Note Edge: Samsung Presenteert Phablet Met Gebogen Scherm

Samsung-Galaxy-Note-EdgeSamsung heeft tijdens de presentatie van de Galaxy Note 4 nog een andere phablet aangekondigd. Deze phablet is uniek, omdat het scherm doorloopt aan de zijkant van het toestel.

In het verleden heeft Samsung al prototypes getoond van smartphone met een display dat doorloopt aan de zijkant van het toestel. Tijdens de IFA heeft de Zuid-Koreaanse fabrikant nu de eerst phablet gepresenteerd die over een dergelijk display beschikt en op de markt zal verschijnen.

De Samsung Galaxy Note Edge beschikt over een 5,6-inch display met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels, een 2,7GHz-quadcore-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB of 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 16 megapixel camera aan de achterkant, een 3,7 megapixel camera aan de voorkant en een 3000 mAh accu.

De phablet draait op Android 4.4.4 (KitKat) en heeft ondersteuning voor Bluetooth 4.1, GPS, WiFi, 3G en 4G. De afmetingen zijn 151,2mm bij 82,4mm bij 8,3mm en het gewicht is 174 gram.

Samsung zal de Galaxy Note Edge voorlopig nog niet in Nederland op de markt brengen. Ook zijn de adviesprijzen van de phablet nog niet bekend.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.