Eerste Batch Samsung Galaxy Note 4-toestellen Heeft Kier [Gapgate]

samsung-galaxy-note-4 gapgateAfgelopen week schreven we over de zwakke behuizing van de iPhone 6 en de reactie van Samsung op deze zogeheten bendgate. Helaas voor de Zuid-Koreaanse fabrikant lijkt de lancering van de Galaxy Note 4 ook niet helemaal soepel te verlopen en klagen sommige eigenaren over een kier tussen de rand van het toestel en het scherm.

Door de lancering van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus heeft Samsung besloten om de Galaxy Note 4 eerder te lanceren dan eerst de bedoeling was. In Korea zijn de eerst Galaxy Note 4 toestellen nu geleverd, maar de versnelde lancering lijkt negatief uit te pakken. Verschillende mensen klagen namelijk over een flinke kier rondom het toestel. Deze kier heeft verder geen gevolgen voor de werking van de phablet, maar is wel groot genoeg om stof en water door te laten.

Samsung heeft nog niet gereageerd op deze zogeheten gapgate, maar Samsung kennende zal het bedrijf alle toestellen vervangen met een nieuwe. Ook komt het probleem waarschijnlijk alleen maar voor bij een kleine batch en zullen wij hier in Europa nergens last van hebben.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.