Samsung Lanceert Galaxy S5 Met Snapdragon 805-chipset, 3GB RAM en WQHD-display

Galaxy S5 LTE-ASamsung heeft in thuisland Zuid-Korea een verbeterde versie van de Galaxy S5 geïntroduceerd. Dankzij de iets snellere Snapdragon 805-chipset beschikt het toestel over LTE-A-support.

Gister schreven we nog dat Samsung tijdens een presentatie van KPN een verbeterde versie van de Galaxy S5 heeft laten zien. Deze variant zal de nieuwe 4G snelheden die KPN en Vodafone later dit jaar gaan aanbieden ondersteunen.

Het toestel krijgt de naam Samsung Galaxy S5 LTE-A en niet Galaxy S5 Prime zoals eerder werd gedacht. LTE-A staat voor de nieuwe 4G variant, LTE Advanced. Met LTE Advanced kunnen download snelheden van boven de 200Mbit/s worden gehaald.

Naast de snellere Snapdragon 805-chipset beschikt de Galaxy S5 LTA-A ook over 3GB werkgeheugen inplaats van 2GB. Ook is de resolutie van het 5.1-inch display opgevoerd van 1.920 x 1.080 pixels naar 2.560 x 1.440 pixels. De overige specificaties blijven het zelfde.

Momenteel is de Galaxy S5 LTE-A alleen beschikbaar in Zuid-Korea voor een adviesprijs van rond de 679 euro. Het is niet bekend wanneer het toestel ook buiten Zuid-Korea zal worden gelanceerd.

via [portablegear]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.