Nexus 6 Pas Vanaf 18 November In Nederland Te Bestellen

Motorola Nexus 6De Nexus 6 is een high-end phablet dat Google halverwege oktober heeft aangekondigd. Deze phablet is vanaf eind oktober al te bestellen in Amerika, maar in Nederland is de pre-order datum “weer” verder opgeschoven. Inplaats van 3 november, is de Nexus 6 nu pas vanaf 18 november te bestellen.

Officieel zou de Nexus 6 al vanaf 29 oktober in Nederland te koop moeten zijn. Deze deadline leek echter niet haalbaar aangezien Motorola deze datum later heeft veranderd naar 3 november. Vandaag blijkt dat de datum weer is opgeschoven en dat pre-orders voor de Nexus 6 pas vanaf 18 november kunnen worden geplaatst. Over de leverdatum en prijs is nog niks bekend.

De Nexus 6 is de eerste phablet in de Nexus-serie. Deze is gemaakt in samenwerking met Motorola en beschikt over een 5,96-inch display met een resolutie van 1440 x 2560 pixels (496 ppi), een 2,7 Ghz 64-bits Snapdragon 805 quad-core processor, 3GB werkgeheugen, 32GB of 64GB opslagruimte, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 2 megapixel camera aan de voorkant, een 3220 mAh accu, Android 5.0 (lollipop) en draadloos oplaad mogelijkheden.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.