Ulefone Be Touch 2: High-end Phablet Voor Aantrekkelijke Prijs

Ulefone-Be-Touch-2Vrijwel iedereen kent de nieuwste toestellen van de bekende merken als Samsung, Apple en HTC. Wij kijken echter ook graag naar “onbekendere” toestellen die krachtig genoeg zijn om te kunnen concurreren met deze flagship-toestellen. Vandaag kijken we naar de Ulefone Be Touch 2, die naast high-end specs ook een aantrekkelijk adviesprijs heeft.

De nieuwe Be Touch 2 van het Chinese merk Ulefone beschikt over een 5,5-inch IPS display met een resolutie van 1920×1080 pixels, een 64bit 1,7GHz octacore-processor, 3GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel “Sony IMX 214”-camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een 3050mAh accu. Ook is er ondersteuning voor dualSIM en 4G aanwezig. De Be Touch 2 draait op Android 5.1 (lollipop).

Ulefone-be-touch-2-design

Als we naar het design kijken zien we dat Ulefone zijn inspiratie heeft gehaald uit het design van de iPhone 6. De phablet heeft een metalen frame met de luidspreker aan de onderkant van het toestel en de aan/uit-knop en volume-knoppen aan de linkerzijde. Ook zien we dat er zowel aan de voorkant als aan de achterkant een LED-flitser aanwezig is. De Be Touch 2 meet 15.81 x 7.44 x 0.86 cm en komt in de kleuren zwart of wit.

De phablet beschikt ook over Quick Charge, waardoor de accu in slechts 15 minuten 35 procent kan worden opgeladen. Volgens Ulefone heeft de phablet een standbij tijd van 340 uur.

Ulefone-Be-Touch

Misschien wel het meest interessante aan de Ulefone Be Touch 2 is de prijs. Zo kan je de phablet bij GearBest.com kopen voor $229.99, maar dankzij de coupon code TOUCH2GB krijg je nog eens $31 korting waardoor de Ulefone Be Touch 2 slechts $198.99 kost.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.