Samsung Galaxy Note 7 Komt Alleen Met Gebogen Scherm

Samsung Galaxy S6 Edge+Samsung zal de Galaxy Note 7 vermoedelijk deze herfst introduceren. Volgens de laatste berichten komt er alleen een variant met gebogen edge-scherm op de markt.

Samsung heeft bij de laatste high-end toestellen, zoals bijvoorbeeld bij de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge, een platte uitvoering en een variant met gebogen randen aan de zijkanten uitgebracht. Beide varianten zijn enorm populair, dus het is niet opvallend dat de Zuid-Koreaanse fabrikant bij de lancering van de Galaxy Note 7 ook een edge-variant zal lanceren.

Iets dat wel opvallend is is de mogelijke afschaffing van de normale platte uitvoering. Volgens de laatste geruchten zou Samsung namelijk van plan zijn om alleen een egde-uitvoering op de markt te brengen. Dit toestel krijgt een 5,8-inch gebogen scherm en zal in tegenstelling tot de Galaxy Note 5 ook in Nederland te koop zijn.

Samsung zou de benaming Galaxy Note 6 overslaan om de modelnummers van de Galaxy Note-lijn en de Galaxy S-lijn het zelfde te houden, zodat consumenten niet in de verwarring raken.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *