Officiële Teaservideo Samsung Galaxy Note 7 Opgedoken

Samsung-Galaxy-Note-7-teaserOp het internet is een video verschenen wat een officieel teaser voor de Galaxy Note 7 lijkt te zijn. Samsung zal de nieuwe phablet op 2 augustus officieel aankondigen.

Er zijn al meerdere renders in verschillende kleuren gelekt en er zijn regelmatig specificaties genoemd door betrouwbare bronnen. Nu de introductie van de Galaxy Note 7 nadert is er ook een teaser online verschenen die via meerdere YouTube kanalen is gepubliceerd. De teaser geeft een aantal hints over de functies van de nieuwe phablet.

We zien in de teaser een hoop verschillende dingen voorbij komen. Zo zien we een vinger met een hele duidelijke vingerafdruk, wat uiteraard een verwijzing is naar een vingerafdrukscanner. Ook zien we een onderwater-scene, wat waarschijnlijk wijst op een waterdichte behuizing. Verder zien we het geschreven woord “Note”, een verwijzing naar de S-Pen, en een waarschuwing voor een “blinde helling”. Deze hint is wat minder duidelijk, maar vermoedelijk verwijst Samsung hier naar de irisscanner.

Volgens de geruchten krijgt de Galaxy Note 7 een adviesprijs mee van 849 euro en zal de phablet in ieder geval in vijf verschillende kleuren op de markt verschijnen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.