Xiaomi Introduceert Redmi Pro

Xiaomi Redmi ProDe Chinese fabrikant Xiaomi heeft zojuist een nieuwe smartphone geïntroduceerd. De zogeheten Redmi Pro beschikt over een metalen behuizing met zeer nette specificaties en een aantrekkelijk lage adviesprijs.

De goedkoopste uitvoering van de Xiaomi Redmi Pro gaat in China over de toonbank voor omgerekend net iets meer dan 200 euro. Dit is een zeer nette prijs, aangezien de smartphone onder andere is voorzien van een 5,5-inch AMOLED-scherm met een Full HD-resolutie, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant, een 4050mAh accu en minimaal 3GB werkgeheugen.

In totaal hebben consumenten de keuze uit drie modellen. De goedkoopste uitvoering beschikt over een MediaTek Helio X20-chipset, 3GB werkgeheugen en 32GB opslagruimte. De iets duurdere variant heeft een snellere Helio X25-chipset, 3GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. De duurste uitvoering beschikt ook over een Helio X25-chipset, maar is verder voorzien van 4GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte. De opslagruimte kan overigens worden uitgebreid met een microSD-kaart.

Momenteel is de Xiaomi Redmi Pro alleen verkrijgbaar in China, voor omgerekend ongeveer 204 euro, 232 euro en 273 euro.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.