Galaxy Note 7 Krijgt Android 7.0 (Nougat) In Oktober Of November

Samsung Galaxy Note 7 zilverDe Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung heeft tegenover The Korea Times bevestigd dat de Galaxy Note 7 in oktober of november een update zal ontvangen naar Android 7.0 (Nougat). Nougat is de nieuwste versie van Android.

Begin deze maand kondigde Samsung de high-end Galaxy Note 7 aan. Deze phablet beschikt onder andere over een 5,7-inch Edge-display, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 3500 mAh accu, een vingerafdrukscanner, een irisscanner, een S-pen, een 12 megapixel camera en een waterdichte behuizing. In China komt ook een uitvoering met dualSIM-ondersteuning, 6GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte op de markt. De Galaxy Note 7 draait op Android 6.0.1 (Marshmallow), maar zal binnen twee tot drie maanden een update ontvangen naar Android 7.0 (Nougat).

De Galaxy Note 7 is echter niet het eerste toestel dat een update zal ontvangen naar Android 7.0. Eerder liet LG al weten dat de LG V20 de eerste Android 7.0-smartphone zal worden, met een lancering in september. Samsung kiest ervoor om eerst de update uitgebreid te testen, in plaats van direct hun eigen Touchwiz variant uit te brengen. Hierdoor is het niet mogelijk om de update al in september uit te brengen.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.