Foto’s ASUS Zenwatch 3 Gelekt

ASUS Zenwatch 3 foto 1Op het internet zijn enkele foto’s opgedoken waarop vermoedelijk de ASUS Zenwatch 3 te zien is. De Zenwatch 3 krijgt een rond display met drie knoppen aan de rechterzijkant van de smartwatch.

De onderstaande foto’s zijn gepubliceerd door een Chinese overheidsinstantie. Op de foto’s kunnen we de Zenwatch 3 en enkele accessoires van verschillende hoeken bewonderen. Zo zien we naast de smartwatch met verwisselbare polsband ook een magnetische oplader, USB-kabel en stroomadapter.

Wat het meest opvalt is het ronde ontwerp. De Zenwatch 2 is namelijk nog voorzien van een vierkant scherm. Door het ronde scherm lijkt de Zenwatch 3 meer op een normaal horloge. De behuizing lijkt vrij fors en uit een eerder gelekte afbeelding van de Amerikaanse keuringsbureau FCC blijkt dat de behuizing is gemaakt van roestvrij staal. Hoogstwaarschijnlijk draait de smartwatch op Android Wear.

Naar verwachting zal ASUS de Zenwatch 3 op 31 augustus, vlak voor de start van de IFA-technologiebeurs, officieel presenteren. Wanneer de Zenwatch 3 op de markt zal verschijnen en wat voor adviesprijs de smartwatch meekrijgt is niet bekend. De huidige Zenwatch 2 kost 169 euro.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.