Huawei P9 en P9 Plus 12 Miljoen Keer Verkocht

Huawei-P9-LeicaVlak na de lancering van de Huawei P10 heeft de Chinese fabrikant bekendgemaakt dat de Huawei P9 en Huawei P9 Plus maar liefst 12 miljoen keer over de toonbank zijn gegaan. De CEO van Huawei verwacht dat de Huawei P10 net zo goed zal verkopen.

Vrijdag is de Huawei P10 in een groot deel van de wereld in de verkoop gegaan. Ook de Huawei P10 Plus zal snel op de markt verschijnen. De fabrikant zal wel gedacht hebben dat dit een mooie tijd is om eens terug te blikken op de Huawei P9 en P9 Plus.

De Huawei P9 (Plus) is de eerste vlaggenschip van de fabrikant die de mijlpaal van 10 miljoen heeft bereikt. Tot nu toe wist Huawei 12 miljoen toestellen te verkopen. Huawei CEO Richard Yu verwacht dat de nieuwe Huawei P10 ook de mijlpaal van 10 miljoen verkochte exemplaren zal gaan bereiken.

De goedkopere toestellen van Huawei doen het ook erg goed. Zo hebben verschillende low-end toestel de mijlpaal van 10 miljoen ook al bereikt. Gedetailleerde cijfers over low-end toestellen geeft Huawei echter niet, maar we weten wel dat Huawei in 2016 in totaal ongeveer 140 miljoen toestellen heeft verkocht.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *