Samsung Galaxy Note 4 Op Eerste Dag 400.000 Keer Besteld

Samsung Galaxy Note 8Er zijn 395.000 pre-orders geplaatst op de eerste dag dat de Samsung Galaxy Note 8 in thuisland Zuid-Korea besteld kon worden. Dit is aanzienlijk meer dan op de eerste pre-order dag van de Galaxy Note 7.

De Galaxy Note 7 werd in de eerste dertien dagen van de pre-order periode in totaal 380.000 keer besteld. De Galaxy Note 8 doet het in Zuid-Korea dus een stuk beter. Dit is aan de ene kant opmerkelijk, aangezien de Note 8 een stuk duurder is (in europa 999 euro) en het nieuws rondom de problemen met de Note 7 nog vers in ons geheugen zit. Analisten verwachten dat het aantal bestellingen in Zuid-Korea in de eerste acht dagen kan oplopen tot 1 miljoen.

Volgens Samsung is de versie met 64GB opslagruimte het populairst. 65 procent van de consumenten kiezen voor deze versie. Ook kiezen de meeste mensen voor de blauwe variant. In Zuid-Korea is de Galaxy Note 8 minder duur dan in Europa. Zo kost de 64GB-variant 1,09 miljoen won, omgerekend ongeveer 800 euro. De variant met 256GB opslagruimte kost omgerekend ongeveer 917 euro.

De Samsung Galaxy Note 8 zal officieel op 21 september op de markt verschijnen. De mensen die een pre-order hebben geplaatst kunnen de phablet echter al vanaf 15 september verwachten.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *