Officiële Video Toont 512GB Uitvoering Samsung Galaxy Note 9

Samsung-Galaxy-Note-9-512GBEr heeft tijdelijk een officiële promotievideo van de Samsung Galaxy Note 9 online gestaan. In de video zagen we een variant met 512GB opslagruimte. Het opslagruimte is uit te breiden met een 512GB microSD-kaartje, waardoor je dus 1TB aan opslagruimte kunt creëren.

Samsung zal op 9 augustus de Galaxy Note 9 introduceren, maar vroegtijdig is “per ongeluk” een promotievideo geplaatst op de website van Samsung Nieuw-Zeeland. De video is inmiddels weer offline gehaald, maar op de bovenstaande screenshot zien we waar de video om draaide. Namelijk een 512GB-variant die ook nog eens is uit te breiden met een 512GB microSD-kaartje. Op deze manier creëer je een Galaxy Note 9 met 1TB opslagruimte.

De uitvoering met 512GB opslagruimte is waarschijnlijk de duurste variant. We verwachten dat Samsung twee goedkopere varianten zal introduceren met 128GB en 256GB opslagruimte.

In de video zagen we ook de gele S Pen, die volgens de berichten Bluetooth-ondersteuning heeft. Hierdoor is de S Pen onder andere te gebruiken als afstandsbediening. Verder laat de video weten dat de accu van de Galaxy Note 9 de hele dag mee moet gaan. Volgende week zal Samsung de phablet officieel introduceren.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.