Nokia 2 Officieel Geïntroduceerd

Nokia 2HMD Global heeft zojuist de Nokia 2 officieel aangekondigd. De Nokia 2 is een budget-smartphone met een zeer grote accu en een premium aluminium behuizing. Intern beschikt de smartphone over vrij matige specificaties.

Met de Nokia 2 wil HMD Global zich richten op de budget-markt. De smartphone beschikt over een 5-inch scherm met een 720p-resolutie, een Qualcomm Snapdragon 212-chipset, 1GB werkgeheugen, 8GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 8 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een grote 4100mAh accu.

Nokia 2 HMD Global

De Nokia 2 draait op Android 7.1.2 (Nougat) en heeft ondersteuning voor wifi 802.11 b,g,n, Bluetooth 4.1, LTE, VoLTE en dual-SIM. De behuizing bestaat uit aluminium, wat de smartphone een premium uitstraling geeft.

De Nokia 2 komt in 2018 in de Benelux op de markt in de kleuren zwart en wit, maar wanneer precies en voor welke adviesprijs is nog onduidelijk. Wel is het alvast mogelijk om de smartphone voor 119 euro te bestellen bij Belsimpel.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.