Mini-review Premium Portable Powerbank

Premium-Portable-Powerbank-review-1We dragen steeds meer apparaten bij ons. Bijna iedereen heeft wel een smartphone. Tablets zie je ook steeds meer en veel mensen dragen voor hun werk of studie ook dagelijks een laptop met zich mee. Daar komt binnenkort voor veel mensen misschien ook nog wel een smartwatch bij. Al die apparaten moeten op den duur opnieuw opgeladen worden. Soms zit je echter in een situatie dat er geen stopcontact in de buurt is. Dan is een externe batterij wel handig. Met de Premium Powerbank heb je waarschijnlijk genoeg batterij om je smartwatch, smartphone en tablet volledig opnieuw op te laden.

Inhoud
Premium-Portable-Powerbank-review
Met dank aan smartphonehoesjes.nl, ontvingen wij deze Premium Portable Powerbank. Smartphonehoesjes.nl is een website die naast telefoonhoesjes ook speakers, headsets, opladers en vele andere producten verkoopt. Ook verkoopt het zelfde bedrijf tablet covers voor alle bekende tablet merken. De Premium Portable Powerbank levert een externe batterij met een capaciteit van 10400 mAh. Daarnaast zitten er een tweetal USB-kabels en een adapter in de verpakking. En om ervoor te zorgen dat elk apparaat opgeladen kan worden, is er een handje vol verloopstukjes meegeleverd. De korte handleiding legt uit hoe het apparaat gebruikt dient te worden.

Kwaliteit
De Premium Portable Powerbank is gemaakt van stevig plastic en heeft de grootte van een 2,5” harde schijf. Als je niet beter zou weten, zou je de Powerbank er bijna mee verwarren. Het apparaat voelt erg stevig en lijkt ook wel tegen een stootje te kunnen. Bovendien ziet deze Powerbank er ook nog eens mooi uit.

Premium-Portable-Powerbank-review-2

Een reeks blauwe lampjes aan de bovenkant, geven aan hoe vol de batterij is. Zo kun je eenvoudig zien wanneer het tijd is om de batterij op te laden. Je kunt de Powerbank overigens opladen via USB, maar ook via het stopcontact met de meegeleverde adapter. Houdt er rekening mee dat het volledig herladen van de Powerbank zo’n 10 uur in beslag neemt.

Premium-Portable-Powerbank-review-5

Aan de voorkant zitten twee USB-poorten. Je kunt dus twee apparaten tegelijk opladen. Als je dus je tablet én je smartphone wil voorzien van een dosis nieuwe energie, dan kan dat dus. Veel smartphones hebben tegenwoordig een batterij met een capaciteit van rond de 3000 mAh. Een tablet zit al gauw op 7000 mAh. Dat betekent dat de Premium Portable Powerbank, met zijn ruim 10.000 mAh, genoeg energie heeft om beide apparaten volledig op te laden. Maar je kan er dus ook voor kiezen je smartphone tot wel drie keer te voorzien van een 100% volle batterij.

Premium-Portable-Powerbank-review-3

Als toetje zit er ook nog een soort zaklampje op de Powerbank. Dit is simpelweg een led-lampje, maar deze is wel fel genoeg om je weg te vinden in donkere ruimtes. Met het knopje aan de zijkant van de Powerbank kun je, met een druk op de knop, snel checken hoe vol de batterij nog is. Door twee keer achter elkaar te drukken activeer je het lampje.

Conclusie (voordelen / nadelen)
De Premium Portable Powerbank ziet er mooi uit en bied een flinke hoeveelheid extra power voor je smartphone, tablet of ander mobiel apparaat. Sommige apparaten kunnen zelfs meerdere keren volledig opnieuw opgeladen worden. Dankzij de verloopstukjes (Apple Lightning, Apple 30-pins, Mini-USB, Micro-USB, Nokia), kan elk mobiel apparaat verbonden worden met de Powerbank.

Premium-Portable-Powerbank-review-4

Bovendien is de Powerbank erg gebruiksvriendelijk; simpelweg aankoppelen van je smartphone of tablet is genoeg, de Powerbank doet de rest. Zoek je nog een externe oplader voor je mobiele apparaten, maar wil je niet teveel betalen? Stop dan maar met zoeken, want de Premium Portable Powerbank is met z’n grote accu, lage prijs en uitgebreide aansluitmogelijkheden een prima keuze.

Voordelen

  • grote batterij
  • apparaat ziet er mooi uit
  • kan meerdere apparaten tegelijk opladen
  • zeer schappelijke prijs
  • handvol verloopstukjes

Nadelen

  • duurt lang voordat de Powerbank is opgeladen

Prijs: De Premium Powerbank met 10400 mAh kost €39,95
             De goedkopere Premium Powerbank met 5200 mAh kost €29,95

Meer info: Premium Powerbank met 10400 mAh

Eric Eissens

Schrijver van Reviews. Dol op gadgets, graag op de hoogte van alle nieuwtjes rondom Android, en kan nooit wachten op de nieuwste mobieltjes.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.