Review Gecko Covers [Kortingscode]

gecko-covers-review-2De meest verkochte accessoires voor smartphones en tablets zijn zonder twijfel hoesjes. Er zijn dan ook ontelbaar verschillende fabrikanten die zich bezig houden met het maken van dergelijke producten, waardoor het voor consumenten moeilijk is om te kiezen. Vandaag bekijken we de producten van Gecko Covers, een Nederlands merk die zich richt op het maken van kwalitatieve hoesjes voor zowel oude als nieuwe toestellen.

Inhoud
Op de redactie hebben we twee verschillende hoesjes ontvangen. Een Slimfit beschermhoes die specifiek voor de Galaxy Tab 3 (7.0) is gemaakt en een Vilten Sleeve 10.1 die geschikt is voor vrijwel alle toestellen met een schermformaat van maximaal 10-inch. In de verpakking zit zoals verwacht niet meer dan alleen de case, maar de Vilten Sleeve komt ook met een gratis schoonmaakdoekje.

Design en kwaliteit
Het eerste wat opvalt bij de hoesjes is het design en de gebruikte materialen. Zo heeft de Vilten Sleeve een vintage design met een leren vouwrand aan de bovenkant. Deze leren vouwrand kan je sluiten met behulp van een magnetische drukknop en klittenband.

gecko-covers-review-4

Aan de achterzijde zit een vakje waarin je bijvoorbeeld je kabeltjes, een externe power pack, een pen of het meegeleverde schoonmaakdoekje kunt stoppen. Ook zit er een aan de zijkant een clip met een leren greep en aan de voorkant een stukje leer met het logo van het bedrijf.

gecko-covers-review-3

De Slimfit beschermhoes is een “hard-cover” die voor een ruim aanbod tablets en e-readers beschikbaar is. Wij hebben de zwarte uitvoering voor de Galaxy Tab 3 ontvangen, die perfect om de tablet past. De Slimfit komt zakelijk over en geeft je het gevoel dat je tablet goed beschermt is.

Het handige van de Slimfit hoes is de mogelijkheid om de tablet in twee verschillende standen op tafel te zetten. De binnenste twee hoekjes waarin de tablet geklikt zit kan je namelijk losmaken. Hierdoor kan je de tablet in één van de twee gleuven in de voorklep positioneren, om op je gemak je mail te lezen of een filmpje te kijken.

gecko-covers-review-5

De beschermhoes heeft een gat voor de camera, de 3.5mm audiopoort, de aan/uit-knop, de volumeknoppen, de usb-aansluiting en de speakers. Als je de voorklep opent heb je ook toegang tot de microSD-aansluiting.

gecko-covers-review-1

Conclusie (voordelen/nadelen)
Zowel de Slimfit beschermhoes als de Vilten Sleeve zijn van hoge kwaliteit en hebben een professionele uitstraling. De Slimfit voelt stevig aan en zit strak om de tablet heen, waardoor deze nooit ongewenst zal losraken. De Vilten Sleeve maakt vooral indruk met zijn vintage uitstraling en de handige vak aan de zijkant. Persoonlijk denk ik dat de Sleeve ideaal is voor zakelijk gebruik, omdat er ook nog ruimte is voor bijvoorbeeld papieren, een pen en wat kabeltjes.

gecko-covers-review-6

Kwalitatief goede beschermhoesjes komen uiteraard met een hoger prijskaartje. Dit is dan ook gelijk het enige kleine nadeel van de Gecko Covers hoesjes. De Slimfit voor de Galaxy Tab 3 kost namelijk €27,95 en de Vilten Sleeve 10.1″ kost €24,95. Dit zijn geen extreem hoge bedragen, maar hoesjes voor onder de €15,00 zijn vrij makkelijk te vinden.

Mocht je interesse hebben in de Vilten Sleeve 10.1″, maar wil je niet de volle prijs betalen, dan kan je kiezen voor een uitvoering met namaak leer die €19,95 kost.

Kortingscode
Gelukkig krijgen lezers van Androidics.nl de hele maand november 15% korting op alle Vilten Sleeves en alle tablet hoezen op www.geckocovers.nl. Om de korting te ontvangen vul je bij een bestelling deze kortingscode in: GC358Aics

Voordelen
– mooie uitstraling
– stevig, duurzaam en hoge kwaliteit
– makkelijk te gebruiken en past perfect om de tablet heen
– schoonmaak doekje is een leuk extraatje

Nadelen
– prijs is iets hoger dan de gemiddelde prijs voor een beschermhoes

Voor een volledig overzicht van de Gecko Cover beschermhoesjes kan je terecht op Geckocovers.nl. Vergeet niet de kortingscode te gebruiken.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.