Alcatel Introduceert Hero 2 en Hero 8

Alcatel-Hero-2Alcatel heeft op de IFA 2014 twee nieuwe toestellen gepresenteerd. Het gaat om de 6-inch Alcatel Hero 2 en de 8-inch Alcatel Hero 8. 

De Hero 2 phablet beschikt over een 6-inch display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een octa-core MediaTek processor, 2GB werkgeheugen, een 13 megapixel camera met optische beeldstabilisatie aan de achterkant, een 5 megapixel camera voor selfies, NFC, Bluetooth 4.0, Dual Band Wifi, en een stylus pen. De phablet krijgt een adviesprijs mee van 349 euro.

De Hero 8 tablet beschikt over een 8-inch display met een resolutie van 1920 x 1200 pixels, de zelfde octa-core MediaTek processor, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 5 megapixel camera aan de achterkant en een 2 megapixel camera aan de voorkant. Er zal een WiFi variant en een 4G variant op de markt verschijnen.

Alcatel-Hero-8

De Hero 2 zal vanaf september in Nederland beschikbaar zijn voor een adviesprijs van 349 euro. Wanneer de Hero 8 zal worden uitgebracht en wat voor adviesprijs de tablet zal ontvangen is nog niet bekend.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.