ASUS Introduceert ZenPad 10 Met Keyboard-dock

Asus-ZenPad-10ASUS heeft tijdens de Computex 2015 verschillende tablets geïntroduceerd, zoals bijvoorbeeld de interessante Zenpad S 8.0. ASUS heeft ook de grotere ZenPad 10 aangekondigd die kan worden aangesloten aan een keyboard-dock.

De ZenPad 10 beschikt over een 10.1-inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een Intel Atom z3-C3200-processor, 1GB of 2GB werkgeheugen, 8GB, 16GB of 32GB opslagruimte dat met een microSD-kaart kan worden uitgebreid, een 5 megapixel camera aan de achterkant en een 2 megapixel camera aan de voorkant. Ook zijn er aan de voorkant stereospeakers aanwezig, is er ondersteuning voor GPS en Bluetooth 4.0 en draait de tablet op Android 5.0 Lollipop.

Er is keuze uit een WiFI-variant en een 3G/4G-variant. Ook zullen er verschillende accessoires worden verkocht, zoals de Audio Dock. Dit is een Bluetooth keyboard die is voorzien van ingebouwde Bluetooth speakers.

Asus-ZenPad-10 Audio Dock

ASUS heeft nog geen adviesprijzen vrijgegeven. Ook is het nog niet bekend vanaf wanneer de tablet in Europa zal worden verkocht.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.