BlackBerry DTEK 50 Nu Verkrijgbaar In Nederland

BlackBerry Neon render DTEK50De nieuwste Android-smartphone van BlackBerry, de DTEK 50 is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. De BlackBerry DTEK 50 kost ongeveer de helft van de eerder gelanceerde Android- smartphone, de BlackBerry Priv.

De BlackBerry DTEK 50 is in tegenstelling tot de Priv niet voorzien van een fysiek qwerty- toetsenbord. Inplaats daarvan is de eigen ontwikkelde BlackBerry Keyboard-app meegeleverd. De DTEK 50 heeft een 5,2-inch display met een full HD-resolutie. Intern vinden we een Snapdragon 617-chipset, 3GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 2610mAh accu met Quick Charge 2.0-ondersteuning, een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant. De smartphone draait op Android 6.0.1 (Marshmallow).

Met de DTEK 50 wil BlackBerry consumenten niet overhalen met de specificaties, maar met de software. Zo is de smartphone voorzien van de DTEK-software die gebruikers moet wijzen op gevaarlijke applicaties. Ook is de communicatiecentrum Hub geïnstalleerd. Dankzij Hub komen alle berichten van apps zoals WhatsApp, BlackBerry Messenger, Facebook en e-mail binnen op een centrale plaats. Verder is de DTEK 50 dankzij encryptie en systeemmonitoring extra veilig en worden nieuwe Android updates snel uitgerold.

In Nederland is de BlackBerry DTEK 50 onder andere verkrijgbaar bij Coolblue voor 339 euro.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.