Samsung Galaxy Tab S2 Onthult

Samsung-Galaxy-Tab-S2_BlackAfgelopen weekend schreven we al over gelekte persafbeeldingen en specificaties van de aankomende Galaxy Tab S2. Samsung heeft deze tablet nu officieel aangekondigd en zal in twee verschillende formaten beschikbaar zijn.

Volgens Samsung is de Galaxy Tab S2 “de dunste en lichtste tablet ooit in zijn grootte“. Zowel de 9,7-inch versie als de 8-inch versie hebben een dikte van slechts 5.6mm en een beeldverhouding van 4:3 met een resolutie van 2046 x 1536 pixels. Deze beeldverhouding zal volgens Samsung helpen met “het imiteren van de kijkervaring van het doornemen van traditionele printmedia.

Inter beschikt de tablet over een octa-core processor waarvan een 1,9 GHz quadcore-chip en een 1,3 GHz quadcore-chip. Verder is er 3GB werkgeheugen aanwezig, 32GB of 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 8 megapixel camera aan de achterkant en een 2.1 megapixel camera aan de voorkant. De 9,7-inch versie heeft een 5870mAh accu en de 8-inch versie een 4000mAh accu.

Beide tablets zullen vanaf augustus te koop zijn, maar Samsung heeft nog geen adviesprijzen vrijgegeven.

via [zdnet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.