“ASUS ZenFone 6 Krijgt Notch Niet In Het Midden”

ASUS-ZenFone-6-prototype-notchIn een video en op verschillende foto’s zien we een prototype van de ASUS ZenFone 6. De prototype heeft een hele kleine notch, maar toch zal deze notch veel mensen irriteren. De notch zit namelijk niet symmetrisch in het midden, maar meer naar de zijkant.

In de onderstaande video zien we een smartphone die er op het eerste gezicht best mooi uitziet. De randen zijn erg dun en de smartphone lijkt een aluminium frame te krijgen. Dan zien we de notch. Deze notch is een stuk kleiner dan de notch op de meeste smartphones, maar de locatie is wel erg raar. Tot nu toe zit de notch elke keer bovenaan het scherm, precies in het midden. Bij de ASUS ZenFone 6 zit de notch echter een stukje meer naar rechts, wat het geheel gelijk erg lelijk maakt.

Het is niet duidelijk waarom ASUS heeft besloten om de notch niet symmetrisch in het midden te plaatsen. Gelukkig lijkt het te gaan om een onafgewerkte prototype, waardoor het nog niet zeker is of ASUS de ZenFone 6 ook daadwerkelijk met dit ontwerp op de markt wil brengen. ASUS zou de smartphone in het voorjaar tijdens de MWC 2019 officieel willen introduceren.

ASUS-ZenFone-6-prototype

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.