“Samsung Galaxy Note 6 Krijgt Irisscanner En Waterdichte Behuizing”

Samsung Galaxy Note 5Er zijn geruchten opgedoken over de opvolger van de Galaxy Note 5. Volgens deze geruchten krijgt de nieuwe Samsung phablet een waterdichte behuizing en een irisscanner. Deze irisscanner kan onder andere worden gebruikt om de Galaxy Note 6 te ontgrendelen.

Als we de berichten mogen geloven zal Samsung de Galaxy Note 6 voorzien van een waterdichte behuizing met P68-certificatie. Dankzij deze certificatie kan je de Galaxy Note 6 zonder problemen tot 30 minuten anderhalve meter onder water houden.

Het tweede gerucht spreekt over een irisscanner in de Galaxy Note 6. Samsung heeft namelijk een iriscamera geïmporteerd naar India voor researchactiviteiten. De Galaxy Note 6 wordt niet bij naam genoemd, maar aangezien dit de volgende grote Samsung-toestel wordt, is het goed mogelijk dat deze phablet als eerste een irisscanner krijgt.

Eerdere geruchten spreken over een 5.8-inch display en maar liefst 6GB werkgeheugen. Het is nog niet bekend wanneer Samsung de Galaxy Note 6 zal introduceren.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.