Sony Start Uitrol Android 6.0 Voor Xperia Z2, Z3 en Z3 Compact

Xperia Z3Sony is gestart met de uitrol van Android 6.0 (Marshmallow) voor de Xperia Z2, Xperia Z3 en de Xperia Z3 Compact. De update zal in fasen worden uitgerold.

Na een uitgebreide betatest heeft de Japanse fabrikant Sony besloten om de Android 6.0-update uit te rollen naar de Xperia Z2 (met modelnummer D6503), Xperia Z3 (met modelnummer D6603) en de Xperia Z3 Compact (met modelnummer D5803). Deze update brengt de nieuwe functies van Google met zich mee en enkele aanpassingen van Sony zelf.

Sony heeft Sony’s eigen Stamina-modus vervangen met Google’s accubesparende Doze-functie. Sony heeft wel laten weten te werken aan een verbeterde versie van de Stamina-modus die in een latere update zal worden toegevoegd. Ook is er nu toegang tot de app-permissies, waardoor de gebruiker zelf per applicatie kan aangeven welke rechten deze heeft. Verder zijn er enkele wijzigingen aan het design doorgevoerd en is Sony’s camera-app geüpdatet naar versie 2.0.0.

De Marshmallow-update met buildnummer 23.5.A.0.570 kan via OTA “Over-The-Air” worden gedownload. Wanneer de update in de Benelux uitrolt is nog niet bekend, maar dit zal naar verwachting niet lang meer duren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.