LG G6 Krijgt Scherm Met 18:9-beeldverhouding

lg g5De lancering van de LG G6 komt steeds dichterbij en berichten over de nieuwe vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant duiken dan ook steeds vaker op. De laatste berichten spreken over een scherm met een QHD-resolutie en een 18:9-beeldverhouding.

LG Display heeft zojuist een LCD-scherm met een QHD+ resolutie van 1440 bij 2880 pixels aangekondigd. Het 5.7-inch beeldscherm heeft een opvallende beeldverhouding van 18:9 en zal worden gebruikt in de LG G6, de opvolger van de LG G5. Deze beeldverhouding is breder dan de doorgaans gebruikte beeldverhoudingen van smartphone-schermen. Hierdoor verwachten wij dat de LG G6 zeer dunne bezels krijgt. Ook is een breed scherm handig voor toestellen met Android 7.0 die beschikken over dual-screen multitasking.

Het nieuwe scherm van LG beschikt over de inTouch technologie. Deze technologie zorgt er voor dat het scherm extreem snel reageert. Ook zou de zichtbaarheid van het scherm verbeterd moeten zijn en gebruikt het display 30 procent minder energie.

LG zal de LG G6 naar verwachting eind februari tijdens de Mobile World Congress in Barcelona officieel aankondigen.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.