Asus, Acer, Dell en Lenovo Komen Met Hybride Chromebooks

Acer Chromebook Spin 11De komende maanden zullen er verschillende hybride Chromebooks van Asus, Acer, Dell en Lenovo op de markt verschijnen. Dit zijn laptops die allemaal beschikken over een draaibaar touchscreen, waardoor ze ook als tablet te gebruiken zijn. Ook is het mogelijk om Android-apps te installeren.

De Acer Chromebook Spin 11 en Asus Chromebook C213 zijn eerder deze week door Google aangekondigd. Het touchscreen is te bedienen met de hand of met de meegeleverde stylus. De Chromebook zijn vooral bedoeld voor studenten en onderwijzers, en beschikken onder andere over een toetsenbord, een camera en een USB C-poort. Meer details over de specificaties zijn nog niet bekendgemaakt.

Ook Dell komt binnenkort met verschillende versies van de Chromebook 11 Convertible. Deze toestellen worden aangestuurd door een Intel Celleron-processor en beschikken over een 11 inch-touchscreen en een behuizing met rubberen schokdempende randen. Lenovo komt met een nieuwe versie van de N23 Yoga Chromebook, een 11,6-inch Chromebook met een ARM-chip.

All hybride Chromebooks komen in februari en april op de markt, maar het is nog onduidelijk of ze ook in Nederland worden uitgebracht. Verdere specificaties worden naar verwachting de komende weken bekendgemaakt.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.