Teclast Master T10: High-end 10-inch Tablet Voor €167

Teclast-Master-T10-tabletWe schrijven de laatste tijd niet heel vaak over Android-tablets, omdat fabrikanten simpelweg steeds minder tablets op de markt brengen. Merken richten zich namelijk meer op het maken van steeds grotere smartphones. Toch duikt er af en toe een nieuwe tablet op, met zowel krachtige specificaties als een aantrekkelijke adviesprijs. De Teclast Master T10 is zo’n tablet.

De Teclast Master T10 is een 10,1-inch tablet met een schermresolutie van 2560 x 1600 pixels, een MTK8176 Hexa Core-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 8 megapixel camera aan de achterkant, een 13 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner en een 8100mAh accu. Ook heeft de tablet ondersteuning voor GPS en WiFi.

tablet-Teclast-Master-T10

De Teclast Master T10 draait op Android 7.0, is 8 millimeter dun en is voorzien van een metalen achterzijde. Op Gearbest zijn de eerste 500 exemplaren beschikbaar voor €167.57. Daarna stijgt de prijs met een paar tientjes. Mocht je nog opzoek zijn naar een krachtige tablet, en wil je niet te veel geld uitgeven, dan is de Teclast Master T10 mogelijk een interessante optie.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. ton schreef:

    Warmenhuizen, 18-10-2017.
    ik heb de Teclast Master T10 besteld. kan de apps die ik laad vinden, maar niet het totale overzicht apps en mijn contacten zitten er wel in, maar kan ze niet zien/vinden. Weet U misschien raad, welke instelling aan of uit moet. alvast dank. groet, ton.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.