Robuuste Samsung Galaxy Tab Active2 Geïntroduceerd

Samsung-Galaxy-Tab-Active2-tabletSamsung heeft deze week een nieuwe tablet voor zakelijke gebruikers geïntroduceerd. De zogeheten Galaxy Tab Active2 beschikt over een robuuste behuizing, biometrische integratie en een S Pen.

De Samsung Galaxy Tab Active2 is voorzien van een robuuste behuizing met MIL-STD-810 certificering. In andere woorden de tablet is in staat om extreme druk, temperaturen, klimaten, schokken en vallen van 1,2 meter hoogte te overleven. Ook is de behuizing stof- en waterdicht (IP68). Dankzij deze behuizing is de tablet ook prima te gebruiken buitenshuis.

De tablet beschikt onder andere over een 5 megapixel en 8 megapixel camera, een S Pen stylus, een vingerafdrukscanner, NFC en 4G. Ook is het mogelijk om de tablet met gezichtsherkenning te ontgrendelen. Dit, in combinatie met de nieuwe gyroscoop en geomagnetische sensors, maakt de Tab Active 2 geschikt voor Augmented Reality-mogelijkheden. Zo kan AR bijvoorbeeld worden gebruikt voor trainingen of oefeningen met klantgesprekken.

Samsung-Galaxy-Tab-Active2

De Samsung Galaxy Tab Active2 4G is vanaf november in Nederland verkrijgbaar voor een adviesprijs van 499 euro.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.