Nieuwe Teaser HTC U 11 Opgedoken

HTC-U-11-teaserHTC zal later deze maand de HTC U 11 presenteren. Geruchten rondom HTC’s nieuwe vlaggenschip duiken ondertussen steeds vaker op. Ditmaal zijn er specificaties gelekt via een benchmarktest op AnTuTu en heeft HTC zelf een korte teaser geplaatst op YouTube.

De nieuwe vlaggenschip van HTC zal waarschijnlijk worden uitgebracht onder de naam HTC U 11. De smartphone is nu vermoedelijk gespot op AnTuTu, waaruit we kunnen opmaken dat de HTC U 11 beschikt over een Snapdragon 835-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een schermresolutie van 14440 bij 2560 pixels, een 12 megapixel camera aan de voorkant en een 16 megapixel camera aan de achterkant.

De HTC U 11 draait op Android 7.1.1 (Nougat) en komt volgens eerdere geruchten ook op de markt met 6GB werkgeheugen. HTC heeft alvast een zes seconden teaser op YouTube geplaatst, waarin we onder andere zien dat de Taiwanese fabrikant de smartphone op 16 mei zal aankondigen en dat de smartphone beschikt over een waterdichte behuizing.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.