Google Introduceert Pixel Slate-tablet Met Chrome OS

Google-Pixel-Slate-Chrome-OSNaast de Pixel 3, Pixel 3 XL en de Google Home Hub heeft Google deze week ook de Google Pixel Slate aangekondigd. De Google Pixel Slate is een tablet die draait op het Googles Chrome OS-besturingssysteem.

De Pixel Slate is de derde generatie van Google Chromebooks. Chrome OS is ondertussen helemaal tabletvriendelijk gemaakt, waardoor Google nu de Pixel Slate heeft kunnen introduceren. De Pixel Slate is een high-end tablet die het beste van een laptop en een tablet combineert.

De Google Pixel Slate heeft een LCD-scherm met een resolutie van 3000 bij 2000 pixels, een vingerafdrukscanner aan de bovenkant , stereo-speakers aan de voorkant, een 8 megapixel camera met een wide-angle lens aan de voorkant, een 8 megapixel camera aan de achterkant en een usb-c-poort. Een 3.5mm koptelefoonaansluiting ontbreekt.

Google-Pixel-Slate

Google brengt een aantal eigen accessoires uit voor de Pixel Slate, waaronder toetsenbord-covers en een stylus. Er komen echter ook third-party accessoires die op maat zijn gemaakt voor de Pixel Slate. De losse Pixel Slate krijgt een adviesprijs mee van 599 dollar. Het toetsenbord kost 199 dollar en de stylus kost 99 dollar. Het is nog onduidelijk of de tablet ook in Nederland op de markt zal verschijnen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *