Opnieuw Foto Samsung Galaxy S8 Gelekt

Samsung-Galaxy-S8Opnieuw is Samsung’s aankomende vlaggenschip gespot in een gelekte foto. Op de nieuwe foto zien we net als op de eerder gelekte render heel duidelijk het grote afgeronde scherm van de Galaxy S8.

Samsung zal de Galaxy S8 op 19 maart officieel presenteren, maar dankzij de vele lekken komen we waarschijnlijk voor weinig verrassingen te staan. Op de onderstaande foto zien we bijvoorbeeld al heel duidelijk de voorzijde van de Galaxy S8. We zien hier het langwerpige scherm met afgeronde hoeken. Boven het scherm zien we enkele sensoren, waaronder een camera en irisscanner.

Samsung Galaxy S8 Foto

Samsung heeft zelf ook al een teaser gedeeld, waarop we kunnen zien dat de Galaxy S8 inderdaad over een dergelijk scherm beschikt.

Samsung Galaxy S8 teaser

Volgens de geruchten beschikt de Galaxy S8 over een 5,8- inch scherm met een beeldverhouding van 18,5:9, een waterdichte behuizing (IP68), een Snapdragon 835-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een vingerafdrukscanner, een irisscanner, een 12 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.